Tervasaarella repäistään loppuviikolla Haminassa

Antti-Jussi Larvio

Tervasaaren kolmen illan tapahtumakokonaisuus käynnistyy torstaina, kun kuvassa Ari Ismälän (vas.) edessä oleva Suomen suurin mikserikone sekoittaa tuhdin juoma-annoksen. Tapahtuman järjestelyjen takana on Patu Patanen ja esiintymislavalla nähdään myös muun  muassa Stella Löflund sekä Emil Åhman.
Tervasaaren kolmen illan tapahtumakokonaisuus käynnistyy torstaina, kun kuvassa Ari Ismälän (vas.) edessä oleva Suomen suurin mikserikone sekoittaa tuhdin juoma-annoksen. Tapahtuman järjestelyjen takana on Patu Patanen ja esiintymislavalla nähdään myös muun muassa Stella Löflund sekä Emil Åhman.

Elomarkkinoiden lisäksi Haminassa riittää tapahtumaa loppuviikolla myös Tervasaarella. Torstaina Hyöky Areenalla alkaa musiikkipainotteinen kolmen illan rupeama, joka on saanut nimekseen Elo- ja Ilomarkkinat.

Torstaisen elomarkkinaparaatin jälkeen tapahtuma starttaa Tervasaarella Suomen suurimman mikserikoneen käynnistämisellä. Erkki Liikanen laittaa erikoiskoneessa 10 litran juhlajuoman sekoittumaan.

Samana iltana pyörähdellään myös markkinatanssit, jonka jazz- ja bluespainotteisesta musiikkista huolehtii Satu & Rytmiryhmä.

Perjantaina Kymenlaakson Puhallinmusiikkiyhdistyksen parikymmenhenkinen Big Band johtajanaan kapellimestari Ari Ismälä konsertoi. Konsertin solistina esiintyy Soul Sisters, jonka muodostavat Hanna Bergström, Satu Liimatta, Stella Löflund, Meeri Paavilainen ja Reetta Saranpää. Ilta jatkuu Tervasaari House bandin tahdittamilla jameilla, joihin voivat osallistua kaikki halukkaat musisoijat.

Lauantaina kuullaan Haminan teatterin esittämänä Veikko Lavin sävelmiä tarinan höystämänä. Käsikirjoituksen esitykseen on tehnyt Pentti Hannula.

Tervasaaren Elo- ja Ilomarkkinat Tervasaarella torstaina 10.6. kello 19.00. Perjantaina 11.6. kello 19 ja lauantaina 12.6. kello 18.00.

ANTTI-JUSSI LARVIO

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.