Arkistosta: Olli Nuuttilasta tuli profeetta omalla maallaan — Lähes kuusikymppinen diplomi-insinööri ryhtyi Pyhtään kunnanjohtajaksi.

Pyhtään kunnanjohtaja jätti eilen eroilmoituksensa. Kymen Sanomien arkistojutussa vuodelta 2016 kerrotaan Olli Nuuttilan ajatuksia työstä ja sen taustoista, kun takana oli muutamia vuosia kunnanjohtajana. Nuuttila kertoi silloin haluavansa todistaa, että kuntaa voi johtaa kuten yritystä.

Juhana Lappalainen

— Pyhtäälisä tarjoaa konkreettisen vaihtoehdon pääkaupunkiseudulla asumiseen ja toivomme sen herättävän kiinnostusta, toteaa kunnanjohtaja Olli Nuuttila.

Kukaan ei osannut odottaa kuusikymppisestä diplomi-insinööristä Olli Nuuttilasta profeettaa omalle maalleen, tai Nuuttilan termein kehitysalustalle. Muutama vuosi sitten pidättyväinen Nuuttila kuitenkin yllätti ja ryhtyi Pyhtään kunnanjohtajaksi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet