Moottoritien varteen ilmestyneet vaaleanpunaiset elefantit herättävät hilpeyttä Pyhtäällä — Luovuudestaan tunnettu Timo Peri ei tunnusta eläinten tulleen hänen tallistaan

Kunnanjohtaja Jouni Ehoa elefantit naurattavat ja hän toteaa niiden sopivan hyvin kunnan imagoon.

Mikko Malm

Mikko Malm kuvasi moottoritien varteen ilmestyneet elefantit autosta.
Mikko Malm kuvasi moottoritien varteen ilmestyneet elefantit autosta.

Moottoritien varteen Pyhtäälle on ilmestynyt kaksi suurta vaaleanpunaista elefanttia. Ne on nähty lähellä Siltakylän ja Huutjärven liittymää moottoritien reunassa olevien palmujen katveessa.

Eläimet ovat herättäneet riemukkaan keskustelun Facebookissa Kotipaikka Pyhtää eikä harmita yhtää -ryhmässä.

— En tiedä kyllä, koska elefantit ovat sinne tulleet, mutta mielestäni ne eivät olleet siinä vielä keskiviikkoiltana. Olisivatko torstain aikana siihen ilmestyneet, miettii Mikko Malm, joka otti kuvan eläimistä ikäänkuin todisteeksi siitä, että ne olivat tienvarressa oikeasti.

— Ai saakeli, onneksi joku muukin näki ne, luulin että joko pillerit jäivät ottamatta tai sitten kävin väärällä purkilla, vitsaili Malm Facebook-ryhmässä.

— Juu, vaaleenpunasia elefantteja palmujen alla. Aikas hienot, kommentoi eräs ryhmän jäsenistä.

Elefantit sopivat
kunnan imagoon

Ryhmäläisten mielestä elefantit ovat hauska idea, vaikka kukaan ei tunnu tietävän miten tai kenen tuomana eläimet tienvarteen päätyivät. Kunnanjohtaja Jouni Eholle asia ei vielä perjantaiaamuna ollut tuttu, mutta kuultuaan asiasta, alkoi häntäkin naurattaa.
— Pitää kyllä käydä itsekin ihmettelemässä niitä taideteoksia. Nehän sopivat hyvin Pyhtään kunnan imagoon, naureskeli mies.
Luovuudestaan Pyhtäällä tunnettu Timo Peri ei ainakaan tunnusta olevansa elefanttien taustalla oleva taiteellinen voima.
— Vaimo kertoi, että Facebookissa on keskusteltu vaaleanpunaisista elefanteista. Sehän on hauskaa, että siellä on sellaisia! En kyllä itse ole asian takana. Mutta kai se on vähän sama asia kuin punaisten kivien kohdalla, tekijä ei voi tunnustaa tekoaan, tuumii mies ja nauraa makeasti kuultuaan kunnanjohtajan kommentin vaaleanpunaisten elefanttien sopimisesta kunnan brändiin.

Luetuimmat

Kommentoidut