Nikke Ankara esiintyy Normipäivä Hamina Bastionissa -tapahtumassa —Vapaaehtoisia talkoolaisia mahtuu vielä rakentamaan nuorten omaa tapahtumaan

Antti-jussi Larvio

Hamina Bastionissa järjestetään 9. elokuuta nuorten oma tapahtuma.
Hamina Bastionissa järjestetään 9. elokuuta nuorten oma tapahtuma.

Haminan nuorisovaltuusto ja nuorisopalvelut tuottavat yhdessä Normipäivä-työryhmän kanssa 9. elokuuta järjestettävän Normipäivä@HaminaBastioni2018-tapahtuman. Nyt toista kertaa järjestettävä päihteetön nuortentapahtuma toteutetaan nuorilta nuorille periaatteella.

Tapahtuma on päihteetön, pääsymaksuton sekä ikärajaton. Nuoret vastaavat kokonaisvaltaisesti tapahtuman tuottamisesta ja hoitavat markkinoinnin, viestinnän, ohjelman tuottamisen ja käytännön tapahtumapäivän toteutuksen.

Tapahtuman rakentamiseen ja tapahtumapäivän toimintaan mahtuu vielä mukaan vapaaehtoisia nuoria.

— Mikäli on paikkakunnalla ja kiinnostunut tapahtuman rakentamisesta, voi olla yhteydessä minuun tai nuorten osallisuustyöntekijään Hanna-Kaisa Lähteeseen, joko somessa tai käymällä Haminan keskustan nuorisotilalla tai Rautakorttelissa, toteaa tapahtuman päätuottajana toimiva, Haminan nuorisovaltuuston varapuheenjohtaja Santeri Simonen.

Nimekkäitä esiintyjiä

Normipäivässä esiintyvät muun muassa HesaÄijä, Ella Tepponen ja Mäkki. Tapahtuman juontaa Johanna von Herzen. Väliaikamenosta vastaa DJ Häyhä. Esiintyjäkaarti on valittu nettikyselyn perusteella, johon vastasi noin 750 henkeä.

Illan pääesiintyjäksi saapuu Nikke Ankara. Nikke on Haminan kaupungin hyvinvointivaliokunnan yllätyslahja Normpäivätapahtumalle ja nuorisolle.

Tapahtuman rakentumista voi seurata sen Facebook-sivuilla. Sitä kautta voi myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi mukaan järjestämään.

https://www.facebook.com/events/398075663955568/

Luetuimmat

Uusimmat uutiset