Zsariin avautuu useita uusia liikkeitä loka- ja marraskuussa – Uusien brändien joukossa Lexington, UGG, Handstich, Diesel ja L’Occitane

Kesä oli vilkasta aikaa Outlet-kylässä ja venäläisten asiakkaiden määrä on jatkanut kasvuaan myös syksyn ensimmäisten kuukausien aikana.

Zsar Outlet Village

Zsar Outlet Villagessa avautuu useita uusia liikkeitä loka- ja marraskuussa.
Zsar Outlet Villagessa avautuu useita uusia liikkeitä loka- ja marraskuussa.

Zsar Outlet Villagessa Vaalimaalla avautuu loka- ja marraskuussa useita uusia liikkeitä. Ruotsalainen sisustus- ja vaatemyymälä Lexington ja muun muassa UGG, Timberland ja Lacoste kenkiä tarjoava Best Brands avautuvat 18. lokakuuta ja saksalainen ulkovaatemerkki Handstich myöhemmin lokakuussa. Dieselin ja L’Occitannen avajaiset ajoittuvat marraskuuhun.

Toimitusjohtaja Steven Cunningham on tyytyväinen kehitykseen.

— UGGin ja Timberlandin kengät ovat täydellisiä juuri tähän sesonkiin, joten liikkeen avaus ei voisi osua parempaan ajankohtaan. Lexington on merkki, jota asiakkaamme ovat toivoneet Zsariin ja iloitsemme voidessamme toteuttaa tämän toiveen.

Handstich, saksalainen ulkoiluvaatemerkki puolestaan täydentää Zsarin urheilu-, ulkoilu- ja retkeilytarjontaa.

— On hienoa toivottaa Diesel ja L’Occitanne tervetulleeksi Zsariin. Myymälöiden avajaisia vietetään juuri sopivasti Black Friday -viikonlopun edellä, mikä antaa niille lentävän lähdön, kertoo Cunnigham.

Venäläisten asiakkaiden määrä kasvussa

Kesäkuukaudet olivat Zsarissa varsin vilkkaat sekä suomalaisten että venäläisten asiakkaiden osalta. Venäläisten asiakkaiden määrä on jatkanut kasvuaan myös syksyn ensimmäisten kuukausien aikana.

— Olemme lisänneet markkinointiamme Venäjällä kesän aikana ja jatkaneet mainontaa myös syksyllä. Panostusten tulokset alkavat nyt näkyä, selittää Cunningham.

Tax free -myynnin osuus on kasvanut merkittävästi verrattuna kevätkuukausiin.

— Verkkosivustovierailuista enemmistö tulee nykyään Venäjältä, vaikka sivustovierailut Suomesta ovat pysyneet yhtä korkealla tasolla kuin aikaisemminkin. Uskon, että tämä trendi tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa.

Tavoitteena kymmenen uutta liikettä ensi vuonna

Positiivisesta kehityksestä huolimatta Cunningham joukkoineen ei ole hidastamassa tahtia, päin vastoin. Vuoden 2020 tavoite on kymmenen uutta myymälää. Cunninghamin mukaan seuraava avajaisaalto osuu kevääseen.

— Hyvin harvat brändit avaavat liikkeitä vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana. Kiinnostus Zsaria kohtaan on nyt runsasta ja uskon, että meillä on huhtikuusta alkaen luvassa lukuisia uusia avajaisia aina pitkälle kesään, toteaa Cunningham.