Katugallup: Miten valmistaudut töihin palaamiseen?

Kiivain lomasesonki alkaa olla takana. Kymen Sanomat kysyi muutamilta kotkalaisilta, onko heillä vaikeuksia siirtyä lomalta taas töihin.

Ville Vanhala

Katugallup: Miten valmistaudut töihin palaamiseen?

Heli Ahvenainen, Kotka

— Minulla ei ollut viiden viikon loman jälkeen lainkaan vaikeuksia palata töihin. Yrittäjänä tein hieman paperitöitä myös lomani aikana, mutta silti loma oli rentouttava ja ehdin hyvin ”ladata akkujani.” Ehkä loma on ollut tarpeeksi pitkä, kun alkaa mielellään taas arkisen aherruksen.

Ville Vanhala

24925838.jpg

Karri Kangas, Kotka

— Kuukauden lomani loppui heinäkuun lopulla eikä minulla ollut mitään vaikeuksia palata töihin. Järjestelmäsuunnittelijana koen olevani itselleni sopivassa ammatissa ja neljän viikon lomalla ehdin hyvin levätä ja nauttia kesästä. Töihin palaaminen kävi minulla helposti ilma mitään valmistautumista.

Ville Vanhala

24925841.jpg

Gabriela Nironen, Kotka

— Olin kahden viikon lomani matkoilla ja palasin mielelläni töihin, koska kohteessa oli minulle liian lämmintä. Minulla on seuraava kahden viikon loma syyskuussa. Töihin palaamisen sijasta minua on hieman stressannut lasten koulun alkaminen. Se vaatii äidiltäkin valmistautumista.

Ville Vanhala

24925823.jpg

Maarit Heikkinen, Kotka

— Aloitan työt kahden viikon loman jälkeen tänään. Palaan oikeastaan hyvillä mielin töihin, että pääsen taas mukaan arjen rytmiin. Lomallani olin Kreikassa ja olisin mielelläni jäänyt myös sinne. Kreikka on lähempänä sydäntäni kuin Suomi.

Uusimmat uutiset