Haminassa syödään keskiviikkona 4500 annosta luomupuuroa

Tässä luomukaurapuurossa on mukana aurinkosose.

Haminan kaupunki osallistuu valtakunnalliseen luomupuuron maailmanennätyspäivään keskiviikkona tarjoamalla luomupuuroa kaupunkilaisille useissa eri toimipisteissä. Tavoitteena on tarjota päivän aikana 4500 luomupuuroannosta.

Heti aamusta luomupuuroa saa Terveysaseman aulassa klo 7-8. Päiväkotien aamupalalla klo 7-9 luomupuuroa on tarjolla lapsien lisäksi myös perheille ja isovanhemmille. Peruskouluissa luomupuuroa tarjotaan perheiden ja isovanhempien lisäksi myös lähiseudun asukkaille.

Torilla luomuruispuolukkapuuroa annostellaan lautasille lounasajasta iltaan asti klo 11-19.30. Torille ohjataan luomupuurolle myös illalla Terveyskioskissa Inbody-kehonkoostumusmittauksessa kävijät. Ohjelmaa päivän aikana on myös Aseman koululla, jossa luomupuurotarjoilun lisäksi pääsee seinäkiipeilemään klo 15-17.30 ja Linnoituksen päiväkodissa luomupuuroa voi nauttia Haminan Naisvoimistelijoiden järjestämän jumpan tauoilla klo 16-18.

Kumppanuustalo Hilma viettää syntymäpäivään ja tarjolla vieraille on luomuruispuolukkapuuroa klo 12-16.

Jokaiselle Haminassa luomupuurolla käyneelle jaetaan Luomupuuron ME -pinssi. Luomupuurotarjoilujen ajat ja paikat löytyvät kaupungin verkkosivuilta www.hamina.fi.

Luomupuuropäivä keskiviikkona 6.9.

Uusimmat uutiset