Kotkan ja Kouvolan välillä ajetaan ylimääräisiä junavuoroja Meripäivien aikana

Seppo Honkanen

Lauantaina ja sunnuntaina Kotkasta lähtee ylimääräinen juna Kouvolaan kello 0.12 ja 2.27. Arkistokuva.
Lauantaina ja sunnuntaina Kotkasta lähtee ylimääräinen juna Kouvolaan kello 0.12 ja 2.27. Arkistokuva.

Kotkan ja Kouvolan välillä ajetaan ylimääräisiä junavuoroja Kotkan Meripäivien aikana. Ylimääräisiä junia ajetaan perjantaista sunnuntaihin.

Kouvolasta Kotkaan ajetaan ylimääräiset vuorot perjantaina ja lauantaina kello 21.15. Ylimääräiset junat eivät pysähdy kaikilla asemilla, vaan ajavat Kotkansaarelta suoraan Inkeroisiin.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ensimmäinen yöjuna lähtee Kotkasta kello 0.12.

Lisäksi perjantain ja lauantai sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Kotkasta Kouvolaan ajetaan toinen yöjuna kello 2.27. Jälkimmäinen yöjuna on perillä Kouvolassa kello 3.15.

Ylimääräisiin juniin voi ostaa liput normaaliin tapaan verkkokaupasta, lippuautomaatista tai konduktööriltä. Konduktööriltä ostettuna lippu ylimääräiseen junaan maksaa kymmenen euroa ja lipun voi ostaa vain käteisellä.

Lisäksi junalippuja myydään Kouvolan, Inkeroisten ja Myllykosken asemilla perjantaina ja lauantaina kello 12—18.

Ylimääräisten vuorojen lisäksi VR ajaa myös normaalit viikonlopun junavuorot Kotkan ja Kouvolan välillä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.