K-Market Aittakorpi remontoidaan — Kuuden viikon aikana uusitaan kaikki

Raimo Eerola

Aittakorven K-Market modernisoidaan.
Aittakorven K-Market modernisoidaan.

Aittakorven K-Market sulkee lokakuun alussa ovensa kuudeksi viikoksi. Lokakuun 6. päivänä alkavan remontin aikana myymälässä uusitaan kaikki hyllyistä, kassoista ja kylmälaitteista lähtien. Uudistuneen kaupan avajaisia vietetään 15. marraskuuta.

— Vanhaa jää lattia, joka tietysti korjataan ja käsitellään, seinät ja valaistus, kauppias Toni Leinonen kertoo.

Leinosen mukaan aiemmin Lähikaupan Siwana tunnettu myymälä on rakenteeltaan toimiva, mutta siellä oleva tekniikka on vanhentunutta. Lähikaupalta ostettujen myymälöiden uudistaminen on Keskon intresseissä, siksi Kesko osallistuu Aittakorven K-Marketin remonttikustannuksiin.

Toni ja Susa Leinonen ovat olleet Aittakorven K-Marketin kauppiaina kohta tasan vuoden. Toni Leinosen mukaan vuosi on sujunut hyvin. Remontin odotetaan tuovan vielä lisää kilpailuetua.

— Kilpailu alueella on kovaa, kun lähellä on Prisma ja vasta uudistettu S-Market. Kun saamme puitteet kuntoon, lähdemme vielä voimakkaammin rakentamaan valikoimaa asiakkaidemme toiveiden mukaiseksi, Leinonen tuumaa.

Leinoset ovat kauppiaina myös Hovinsaaren, Hovilan ja Korelan K-Marketeissa. Aittakorven kaupan remontin aikana työntekijät sijoitetaan kolmeen muuhun kauppaan, jotka palvelevat normaalisti.