Uutisen takaa: Kotkalla on raskas korkotaakka — Odotukset tapahtumakeskuksen talousvaikutuksista tuntuvat ylimitoitetuilta

Silläkin uhalla, että tieto latistaa tunnelmaa, muutama fakta siitä, minkälaisessa taloudellisessa kontekstissa investointipäätös tuli tehtyä, on ehkä paikallaan.

Sari Tauru

Kaupunginvaltuusto päätti investoida Kantasataman tapahtuma-areenaan.
Kaupunginvaltuusto päätti investoida Kantasataman tapahtuma-areenaan.

Kotkan kaupunginvaltuusto teki maanantaina odotetun päätöksen investoida 20 miljoonaa niin sanottuja sähkörahoja Kantasataman tapahtumakeskukseen. Lähes koko valtuusto on sitä mieltä, että investoinnin myötä Kotkaan on mahdollista saada lisää elinvoimaa ja työpaikkoja. Muita vaihtoehtoja rahojen sijoittamiselle ei ole tuotu esiin, ainakaan julkisuuteen.

Tässä vaiheessa monet hauskasti sanovat, että demokratia on toteutunut ja pulinat pois. Silläkin uhalla, että tieto latistaa tunnelmaa, muutama fakta siitä, minkälaisessa taloudellisessa kontekstissa päätös tuli tehtyä, on ehkä paikallaan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet