Haminan ensimmäinen led-mainostaulu Rautatienkadulle

Valotaulu aloittaa mainonnan ensi vuoden alkupuolella.

Haminan ensimmäinen led-mainostaulu tulee Rautatienkadun varteen kaupungin keskustan tuntumaan. Kouvolalainen Mertaranta & Silén Production Oy on vuokrannut Haminan kaupungilta 12 neliön suuruista taulua varten 25 neliön alueen 500 euron suuruisella vuosivuokralla vuden 2024 loppuun saakka.

Haminan kaupungingeodeetti Aki Oksasen mukaan taulu tulee asemakaavassa osoitetulle puistoalueelle, jolle kaupungilla ei ole suunnitteilla käyttöä.

— Mietimme paikkaa tarkoin tiemestarin, vihertyönjohtajan ja rakennusvalvonnan kanssa ja kyseinen paikka todettiin sopivaksi, Oksanen toteaa.

Taulussa pyörivät mainokset tulevat näkymään kaupungin keskustaan saapuville.

— Tarkoituksenamme oli myös toisen taulun sijoittaminen Haminaan, mutta ainakaan vielä sille ei löytynyt paikkaa, Jasse Mertaranta Mertaranta & Silén Production Oy:stä toteaa.

Taulun vaatimat luvat ovat hänen mukaansa valmiina ja taulu saadaan käyttövalmiiksi tammi-helmikuun aikana. Mainoksia taulussa näytetään kello 6.00-24.00.

Yhtiön vastaavia mainostauluja on kolme Kotkassa ja samaten kolme kappaletta Kouvolassa.

Mertarannan mukaan yhtiö etsii jatkuvasti uusia taulujen sijoituspaikkoja ja muun muassa Vaalimaan suunta on yksi potentiaalinen vaihtoehto.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset