SuosittelemmePäihdekuntoutus voi pelastaa huumeriippuvaisen - Lue kotkalaislähtöisen Roopen tarina

Kotkan tunnetuin herkku posso syntyy käsityönä

Tea Turkian ja Tiina Pekkasen edessä on paloiteltua munkkitaikinaa. Kullakin palalla on painoa 80 grammaa.

Posso tunnetaan kotkalaisena perinneherkkuna. Niitä on valmistanut lähes 60 vuoden ajan Kotkan Leipä Ky ja resepti on yhä sama. Yrityksen perustaja Veikko Turkia teki maistuvat munkkipossot alusta pitäen käsityönä ja samaa periaatetta pitävät kunniassa perheyrityksen nykyisetkin vetäjät.

Veikko Mäenpää

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet