Tekstarit: Motivoitunut lähihoitajaopiskelija muistuttaa, ettei syy aina ole opiskelijassa

O. Heino, mikä tarkoitus arvostella kaupungin johtajista maalatut muotokuvat? Oletko arvostelukykyinen? — Taiteen ystävä

Kaupoilla on liikaa valtaa. Esim. leivästä jää tuottajalle 3 prosenttia ja kaupalle loput. Asiaa ei voi korjata, kun välit ovat tulehtuneet. Viirus on muotia.

Ettei saa olla hiljaakaan. Hiljaa hyvä tulee, melu on saastetta. Ei tule turhia riitoja ja olet tosi hyvässä seurassa. Tyhjä tynnyri kolisee.

Työtön joutuu aktiivimallin mukaiseen hakurumbaan, 3 hakemusta/kk. Ja kun saat paikan, vielä liukkaammin saat kenkää. Vaikea uskoa.

Miksi pitää lähes jokaisessa kahvilassa olla jumputusmusiikin pakkosyöttö päällä, ärsyttää kun ei voi rauhassa kahvia juoda.

Ennen virolaiset katsoivat suomen TV-uutisia. Nyt monet haluavat katsoa mieluummin Viron kuin Suomen TV-uutisia.

Sauditoimittajan murha saa median huomion, lasten kuolemat Jemenin sodassa jäävät varjoon.

Hallitus lusikoi juuri sitä soppaa minkä se on itse keittänyt. Ei siitä tarvitse muita syytellä. — Rampe

Motivoituneena lähäriopiskelijana voin sanoa, että kaikennäköistä ohjaajaa/työntekijääkin on. Turha osoitella aina opiskelijaa. Suurin osa tuntuu tekevän työtään rahasta, pieni osa sydämellä. Molempia olen kohdannut.

Suomessa toimii palkansaajia alistava hallitus. Onneksi ei kauaa.

Eiköhän nämä Sipilän porvarihallituksen näytöt olleet tässä. Ellei tule yleislakkoa. Seuraava hallitus joutuu siivoamaan Sipilän pummit ja pommit.

Kannataako tässä enää äänestaa eduskuntavaaleissa, kun maata näyttää hallitsevan muut kuin hallitus ja eduskunta. Missa Demoktratia?

Taatelissa oli pitkä tumma karva, joka oli kiinni taatelin sisällä. Ilmeisesti siemenenpoistossa sinne litistynyt. En syö enää koskaan Turkista tuotuja taateleita. Yök. Maahantuoja pahoitteli hygieniaongelmaa. Hyvitystä ei tullut lupauksesta huolimatta. — Made in Finland

Kaikki vanhusten hoivakodit syyniin. Valkealassa vanhukset maksaneet palveluista, jota eivät ole saaneet. Heikompia on helppo kusettaa. Omaiset, pitäkää ääntä ja asiat esille. Ja paljonko se hoivapaikka maksaa, olisi mielenkiintoista tietää.