Tilaajalle

”Kyllä sen huomasi, että konkareitakin hieman jännitti” — Katso kuvista, miltä Kotkan Seurahuoneen uudistuneet ravintolat näyttävät

Seuraavaksi remonttiporukka ottaa Kotkan Seurahuoneella käsittelyynsä sata hotellihuonetta.

Kimmo Seppälä

Toimialajohtaja Mikko Virtanen (vasemmalla), ravintolapäällikkö Jorma Tykkä ja hotellinjohtaja Olli Järvinen avartuneen Amarillon tanssilattialla.
Toimialajohtaja Mikko Virtanen (vasemmalla), ravintolapäällikkö Jorma Tykkä ja hotellinjohtaja Olli Järvinen avartuneen Amarillon tanssilattialla.

Kotkan Seurahuoneen henkilökunnalla oli tämän viikon maanantaina jännittävät paikat, kun talon uudet ravintolat Venn sekä Frans & Rosalie -bistro avattiin asiakkaille.

Tämä artikkeli on tilaajillemme

Tilaajanamme olet aina tervetullut lukemaan sisältöjämme rajattomasti.

Olen jo tilaajaVerkkopalvelun sisällöt kuuluvat kaikille tilaajille.

Tutustu 2 viikkoa maksutta!Tutustu sisältöön verkossa.

Tee digitilausMääräaikainen digitilaus tarjoushintaan.