KTP kiinnitti brassikolmikon — Samuli Kaivonurmesta ei apua hyökkääjäpulaan

Kimmo Seppälä

Muller Pereira Roque (vasemmalla), Tiago dos Santos Moura ja Lucas Oliveira dos Santos ovat KTP:n brassikolmikko.

KTP:n joukkueessa pelaa ensi kesänä Kakkosta kolme brasilialaista.

Toppari Muller Pereira Roque, 26, pelasi viime kaudella liigaa PS Kemissä elokuun loppuun asti. Ennen Kemin-aikaansa hän pelasi kaksi kautta Portugalin kolmannella sarjatasolla.

Tiago dos Santos Mouralla, 25, on pidempi kokemus Suomesta. Hän on pelannut Kakkosta EIF:ssä ja PK Keski-Uusimaassa vuosina 2013—14. Vasenjalkainen Moura on ensisijassa vasen pakki, joka pystyy pelaamaan myös keskikentän kummallakin laidalla.

KTP teki sopimuksen myös testissä runsaan kuukauden olleen keskikenttäpelaajan Lucas Oliveira dos Santosin, 25, kanssa.

— Olemme käyneet paikalliset pelaajat huolella läpi, ja muutama heistä tulee vielä saamaan sopimuksen. Myös muutama oma juniori otetaan mukaan rinkiin. Pelaajien saaminen muualta Suomesta Kotkaan pelaamaan Kakkosta on osoittautunut vaikeaksi, KTP:n hallituksen jäsen Jukka Mustonen sanoo.

Mustosen mukaan KTP etsii vielä yhtä tai kahta nykyringin ulkopuolista pelaajaa. Prioriteettina on hyökkääjän löytäminen.

Samuli Kaivonurmesta ei hyökkäyspäähän ole apua. Hän on ilmoittanut, ettei pelaa tulevalla kaudella KTP:ssä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.