Mitä ihmettä? — Keskellä Amiraalin autopesulaan johtavaa kaistaa on liikenteenjakaja

Kymen Seudun Osuuskaupan toimialajohtajan mukaan kyse on siitä, että työ Amiraalin pihassa on vielä kesken.

Raimo Eerola

Amiraalin autopesulaan ohjaavalle kaistalle on ilmaantunut liikenteenjakaja. Kyse on siitä, että työ on vielä kesken.
Amiraalin autopesulaan ohjaavalle kaistalle on ilmaantunut liikenteenjakaja. Kyse on siitä, että työ on vielä kesken.

Puskaradio Kotka 2.0 -Facebook-ryhmässä hämmästeltiin aiemmin tällä viikolla ABC Amiraalin autopesulan sisäänajolinjoja. Vaikuttaa nimittäin siltä, että pihan asfalttiin on ensin maalattu kaistamerkinnät autopesulalle ja sen jälkeen tehty kutakuinkin keskelle kaistaa liikenteenjakajakoroke.

Kymen Seudun Osuuskaupan ABC-toimialan toimialapäällikkö Anne Mielonen tietää tapauksen.

— Minulle kerrottiinkin jo puskaradiossa olleesta päivityksestä. Kyse on siitä, että siellä on työ kesken, sanoo Mielonen.

Mielosen mukaan pesuhalli valmistui, kun Amiraalin piha oli vielä keskeneräinen. Koska haluttiin, että autoilijat ajavat pesulaan tiettyä ajolinjaa pitkin, viritettiin pihaan ensin liikenteenohjauskartioita.

— Ne eivät kuitenkaan pysyneet pystyssä, joten sinne tehtiin väliaikaiset maalaukset. Ei se minustakaan tällä hetkellä kivannäköinen ole, kertoo Mielonen.

Nyt piha-alue kiveyksineen alkaa kyseisestä kohdasta olla valmis. Mielosen mukaan tarkoitus on, että väliaikaiset kaistamerkinnät poistetaan ja tehdään pysyvät tilalle.

ABC-Amiraalilla ja Autotalolla on paraikaa isot remontit ja laajennus käynnissä. Mielosen mukaan tarkoitus töiden lopullisen aikataulun määrittäminen on vielä vähän kesken. Tarkoitus on, että valmista tulisi vuodenvaihteen jälkeen.