Kakkosen lohkojako: KTP:llä monta Kaakkois-Suomen "paikallisottelua"

Kimmo Seppälä

KTP ja Sudet kohtasivat huhtikuussa harjoitusottelussa Kotkassa. Ensi kaudella kymenlaaksolaisseurat pelaavat vastakkain Kakkosen sarjapeleissä.

Jalkapallon Ykkösestä pudonnut KTP kohtaa ensi kaudella Kakkosessa seuroja, joihin se ei ole tehnyt tuttavuutta vuosikausiin. Kaakon "paikallisotteluja" on luvassa paljon, sillä Kakkosen ensi kauden A-lohkossa pelaa peräti kuusi joukkuetta Palloliiton Kaakkois-Suomen piiristä: KTP:n lisäksi lappeenrantalaiset PEPO ja Kultsu, mikkeliläiset MP ja MiKi sekä Kouvolan Sudet. Näistä Mikkelin Kissat nousi Kakkoseen päättyneellä kaudella Kolmosesta.

Lohkoon tulee myös kolme joukkuetta pääkaupunkiseudulta: HJK:n reserviryhmä Klubi 04, FC Legirus Inter espanjalaispelaajineen ja FC Kiffen.

Kakkosen A-lohkon päättyneellä kaudella voittanut Gnistan raivasi tiensä karsintojen kautta Ykköseen, toiseksi sijoittunut Kuopio Futis puolestaan siirretään ensi kaudeksi kakkosen lohko C:hen. Lohko A:ssa peränpitäjiksi jääneet Malmin Palloseura, FC Vaajakoski ja porvoolainen FC Futura putosivat Kolmoseen.

Kakkosen lohkojako on vasta Suomen Palloliiton kilpailuvaliokunnan ehdotus. Esitys käsitellään liittohallituksessa ensi viikolla, minkä jälkeen se voidaan vahvistaa.

Kakkosen lohko A kaudella 2017

MP (Mikkeli)

MiPK (Mikkeli)

FC Lahti Akatemia

Sudet (Kouvola)

PEPO (Lappeenranta)

Kultsu FC (Lappeenranta)

FC KTP (Kotka)

JäPS (Järvenpää)

PK K-U (Kerava/Tuusula)

FC Legirus Inter (Vantaa)

FC Kiffen (Helsinki)

Klubi 04 (Helsinki)

Kalle Sipiläinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet