Hectorin konsertin vuokrarahoissa epäselvyyksiä

Kotkan kaupunki on liikuntajohtaja Antti Mattilan mukaan laittanut perintään Hectorin konsertin järjestäneelle Live Entertainment Finland Oy:lle (Eastway Live) osoittamansa laskun. Hector piti viime joulukuussa Kotkan Ruonalan hallissa 50-vuotisjuhlakonsertin, jonka vuoksi hallia pidettiin kiinni viikko.

Mattilan mukaan promoottori on jättänyt maksamatta 11 500 euron laskun. Mattila on tapauksesta äärimmäisen tuohduksissaan.

— Tällaiset tapaukset hankaloittavat kaupungissa tapahtumien toteuttamista. Luottamus kun on mennyt, maksut pitäisi periä etukäteen. Harvalla on mahdollisuuksia maksaa noin isoja summia etukäteen, Mattila kertoo.

Kymen Sanomat tavoitti yrityksen toimitusjohtajan Juha Hytin, joka kertoi tarkistaneensa, että yrityksellä ei ole avoimia laskuja. Hänen mukaansa lasku on maksettu.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.