Meripäiville oma olut Meripäiväolunen — Ensimmäiset maistiaiset ovat tarjolla tällä viikolla

Kotkan Meripäivät

Ensimmäinen meripäiväolut Meripäiväolunen Steam Beer on lagerolut.
Ensimmäinen meripäiväolut Meripäiväolunen Steam Beer on lagerolut.

Paikallinen Kotka Steam Brewery on lanseerannut yhteistyössä Meripäivien kanssa historian ensimmäisen meripäiväoluen, tuotenimeltään Meripäiväolunen. Panimon ensimmäiset oluet ovat tulleet tällä viikolla vähittäismyyntiin ja toinen julkaistuista oluista on juuri Meripäiväolunen.

Olut on raikas ja hedelmäinen lagerolut. Se on valmistettu perinteisen kalifornialaisen tyylin mukaan ja sopii sekä maultaan kesäolueksi.

— Pienpanimo-oluet ovat tällä hetkellä hyvin kysyttyjä ja olemme innoissamme Kotka Steam Breweryn kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Erityisen hienoa on, että Meripäiväolusta on saatavilla nyt jo hyvissä ajoin ennen Meripäiviä, muun muassa alueen kaupoista. Meripäivillä sitä pääsee maistelemaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa pystytettävässä pienpanimoravintolassa, kommentoi Kotkan Meripäivien ohjelmapäällikkö Tiina Salonen.

Ensimmäiset maistiaiset tällä viikolla

Meripäiväolusta on saatavilla ensimmäistä kertaa tällä viikolla järjestettävässä Lehmuskujan Fiesta -tapahtumassa. Tapahtumassa olutta myydään rajoitettu tynnyrin erä ja tynnyrin korkkaamisen ajankohdasta tiedotetaan panimon Facebook-sivuilla.

Lisäksi Meripäiväolusta on saatavilla tästä viikosta eteenpäin Kotkan alueen K-Marketeista ja K-Supermarketeista. Juhannuksen jälkeen Meripäiväolunen tulee myyntiin myös Kotka Steam Breweryn panimomyymälään, joka avataan Kotkan Höyrypanimolle.