Tilaajalle

Kotkalaisravintolan keittiössä ei huudella ”Yes Chef” — Kokit eivät törmäile, vaikka keittiössä on kuhinaa: ”Vielä ei ole tullut kastikkeita kenenkään naamalle”

Kymen Sanomien Vain henkilökunnalle -juttusarjassa vieraillaan paikoissa, joihin ulkopuolisilla ei yleensä ole pääsyä. Frans & Rosalie, Amarillo ja Venn toimivat Kotkassa samassa keittiössä, josta ei elämää puutu. Kukin tietää paikkansa, kun tilauksia alkaa saapumaan. Kaikki tekevät kaikkea, myös keittiömestari osallistuu siivoukseen toisin kuin television kokkiohjelmien perusteella voisi luulla.

Raimo Eerola

Vuoropäällikkö Antti Huovinen lounasruokia valmistamassa.
Vuoropäällikkö Antti Huovinen lounasruokia valmistamassa.

Mielikuva siitä, että ravintolan keittiössä on kuuma, pitää paikkansa. Paistopisteen edessä lämpö voi kohota yli 35 asteeseen.