Kotka suunnittelee paikallisliikenteen kesäkortin uudistamista — voimassaoloaikaa aiotaan lyhentää 90 päivään

Ensi viikolla kokoontuva Kotkan kaupungin joukkoliikennejaosto aikoo ottaa Kotkan seudun joukkoliikenteessä käyttöön 90 päivän kesäkortin.

Kotkan paikallisliikenteessä ja Huutjärvi—Siltakylä –alueella käytössä ollut 120 päivän kesäkortti on tarpeen uudistaa kesäksi 2017.

Tulevana kesänä 90 päivän Kotkan seudun kesäkortin voi ostaa Hamina—Kotka—Pyhtään Waltti-alueelle haluamilleen vyöhykkeille. Lippua myydään jatkossa aikuisten ja juniorien hinnoilla.

Tuotteen myyntiaika netissä ja palvelupisteissä alkaa 1. toukokuuta ja päättyy 31. toukokuuta. Tuotteen voi ostaa netistä tai palvelupisteestä samalle kortille, jossa on ollut tai on jäljellä alle 30 päivää kausilipputuotteita tai henkilökohtaiselle arvokortille.

Lippu on jatkossa voimassa 90 päivää sen ensimmäisestä leimauksesta, kuitenkin enintään 16. syyskuuta saakka. Kesälippua ei voi ostaa autosta eikä sitä voi lisäladata.

Kun kesälipun voimassaolo on päättymässä, asiakas voi ostaa netistä tai palvelupisteestä samalle kortille jälleen 30 päivän kausilipun omalle ikäryhmälleen ja uusi 30 päivän kausilippu aktivoituu autossa, kun kesälipun kausi on loppunut.

Waltti 90 päivän kesäkortin hinnat

(Aikuinen, juniori)

1 vyöhyke 80e, 55 e

2 vyöhykettä 100 e, 70 e

3 vyöhykettä 110e, 80 e

4 vyöhykettä 120e, 90 e

Johanna Vehkaluoto

Johanna Vehkaluoto

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.