Haminalaiset siskokset palkittiin Vuoden Kotipizza-yrittäjinä — ”Menestyksen takana on loistava tiimityöskentely”

Satu ja Sini Peltola ja Sanna Salopaasi uskalsivat vuosien jälkeen kokeilla uudelleen kotiinkuljetuksia ja saivat ne toimimaan paremmin.

Juha Törmälä

Sini ja Satu Peltola ovat olleet Kotipizza-yrittäjiä vuodesta 2010.
Sini ja Satu Peltola ovat olleet Kotipizza-yrittäjiä vuodesta 2010.

Kotipizza-ketju on palkinnut haminalaiset franchisingyrittäjät Satu ja Sini Peltolan vuoden yrittäjinä ketjun syysseminaarissa. Yrittäjäkaksikko palkittiin tavoitteellisesta liiketoiminnan kehittämisestä ja panostuksesta kuljetukseen.

Peltolat ovat olleet Kotipizza-yrittäjiä vuodesta 2010. He johtavat yhdessä Haminan Kotipizza-ravintolaa.

— Satu ja Sini ovat intohimoisia yrittäjiä, joista Kotipizza voi olla ylpeä. He panostavat hienosti liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen omassa ravintolassaan ja toimivat esimerkkinä kaikille muille Kotipizza-yrittäjille, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Peltoloille sekä keväällä heidän joukkoonsa liittyneelle Sanna Salopaasille palkinto tuli yllätyksenä.

— Hyvältähän tällainen tuntuu. Luulen, että yksi syy menestykseemme on loistava tiimityöskentely, miettii Satu Peltola.

Riskinotto kannatti

Naiset ovat myös uudistaneet rohkeasti palvelujaan.

— Palkitsemistilaisuudessa mainittiin meidän kohdallamme myös kuljetuskonseptin onnistunut käyttöönotto. Kokeilimme kotiinkuljetuksia ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja menestys oli huono. Meitä yllytettiin kokeilemaan sitä uudelleen ja koska olemme pieniä riskinottajia, ryhdyimme toimeen. Nyt kotiinkuljetukset toimivat paremmin, kertoo Satu Peltola.

Ketju on palkinnut yrittäjäkaksikon myös aikaisemmin hyvästä myynnin kehityksestä. Peltolat johtavat myös Haminassa huhtikuussa avattua Social Burgerjoint -ravintolaa. Social Burgerjoint on käsintehtyihin burgereihin keskittynyt ketju, joka on osa Kotipizza Groupia.

Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain Syysseminaari-tapahtumassa.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut