KTP pyöritti Atlantista — Nykänen maalasi kahdesti

Raimo Eerola

Juho Nykänen teki KTP:n kolmesta maalista kaksi. Tässä syntyy 2–0-osuma. Taustalla uusi hyökkääjä Driton Shala ja kentän laidalla paikattavana Aleksi Tarvonen.

Jalkapallon Kakkosen sarjakauteen valmistautuva KTP on voittanut harjoitusottelussa Atlantiksen 3—0 (1—0). Tuore sopimuspelaaja Onur Celik teki avausmaalin ja kokenut Juho Nykänen loput kaksi.

Atlantis pelaa alkavalla kaudella Kolmosessa. KTP hallitsi ottelua alusta loppuun — niinkuin pitääkin.

KTP:n joukkue on edelleen kasaamisvaiheessa. Uusista pelaajista Celik teki taidokkaan kantapäämaalin, espanjalainen Manel Subirats Gasparin pelasi hyvin laitapuolustajana ja hyökkääjä Driton Shala väläytteli syötöillään.

Testattavana ollut amerikkalaistoppari William White pelasi vain ensimmäisen jakson, mutta ei tullut vaihtoon heikon esityksen vuoksi.

– Hänellä oli pitkä ja ahdas matkustaminen alla ja siksi takareisi vähän oireili, KTP:n päävalmentaja Jari Rantanen kertoi.

– Hän ei ole huono poika, haluaa ja pystyy pelaamaan palloa maassa.

Kesken jäi myös Aleksi Tarvosen urakka. KTP:n tärkeimpiin kuuluva hyökkääjä loukkasi nilkkansa vajaan tunnin pelin jälkeen, mutta ei ilmeisesti kovin vakavasti.

– Huonolta se näytti, mutta tässä on vielä reilu pari viikkoa aikaa, ja saamme Taren varmasti ajoissa kuntoon, Rantanen sanoi.

KTP:n sarjakausi alkaa vapunpäivänä kotiottelulla Kultsua vastaan. Viimeisen harjoitusottelun viirupaidat pelaavat ensi viikon sunnuntaina Kotkassa. Kylään tulee Viikingit.

KTP:n kokoonpano: Jiri Koski, Topi Pasi, Viktor Eriksson, Manel Subirats Gasparin, William White (46. Matias Paavola), Lucas Dos Santos (65. Jimi Lassila), Onur Celik (81. Elias Liljasto), Juho Nykänen, Aleksi Tarvonen (57. Kaarel Usta), Driton Shala, Saku Kvist.

Jukka Lehtoranta

Jukka Lehtoranta

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.