Arkipäivien hammaslääkäripäivystys siirtyy Kotkassa keskussairaalasta Karhulan hammashoitolaan

Muutto Karhulan sairaalan pohjakerrokseen tapahtuu maaliskuun alussa.

Kotkassa arkipäivinä palveleva hammaslääkäripäivystys siirtyy 2. maaliskuuta alkaen Kymenlaakson keskussairaalasta Karhulan hammashoitolaan. Arkistokuva.
Kotkassa arkipäivinä palveleva hammaslääkäripäivystys siirtyy 2. maaliskuuta alkaen Kymenlaakson keskussairaalasta Karhulan hammashoitolaan. Arkistokuva.

Kotkassa arkipäivinä virka-aikana palveleva hammaslääkäripäivystys siirtyy 2. maaliskuuta alkaen Kymenlaakson keskussairaalasta Karhulan hammashoitolaan.

Paikka vaihtuu, koska palvelussa otetaan käyttöön uusi monihuonemalli. Mallissa päivystäviä työpareja on kerrallaan kaksi ja ne työskentelevät kolmessa huoneessa, mikä mahdollistaa sujuvan työskentelyn hammaslääkäreiden siirtyessä sujuvasti kolmen hoitohuoneen välillä.

Tavoitteena on saada päivystyspotilaiden hoitoon lisää vaikuttavuutta ja tuottavuutta. Malli on ollut käytössä Pohjois-Kymenlaaksossa jo useamman vuoden ajan.

Kiirellistä hoitoa tarvitseville potilaille

Hammashoitola sijaitsee Karhulan sairaalan pohjakerroksessa. Iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä hammaslääkäripäivystys on edelleen Kymenlaakson keskussairaalassa yhteispäivystyksen yhteydessä. Hammaslääkäripäivystyksen puhelinnumerot ja palveluajat säilyvät ennallaan.

Hammaslääkäripäivystys on tarkoitettu kiireellistä hoitoa tarvitseville särkypotilaille ja välitöntä hammaslääkärin apua vaativiin vaivoihin. Päivystykseen on hakeuduttava välittömästi, jos potilaalla on hengitys- tai nielemisvaikeuksia.

Hammaslääkäripäivystys Kotkassa

Osoite Toivelinnankatu 2, p. 020 633 65 01.

Maanantaista torstaihin klo 7.45–15 ja perjantaina klo 7.45–14.

Arkisin klo 15–21 ja viikonloppuisin klo 8–21 palvelevat päivystysapu 116 117 ja Kymenlaakson keskussairaala.