Siskokset Minna Neittamo ja Lea Olli toteuttivat haaveensa: Sutelassa avasi tänään ovensa uusi lounasravintola

Neittamon Herkku jatkaa toimintaansa normaalisti.

Siskokset Minna Neittamo ja Lea Olli toteuttivat haaveensa ja perustivat lounasravintola.

Tänään Kotkan Sutelassa, Neittamon Herkun tiloissa avasi tänä aamuna ovensa lounasravintola ja pitopalvelu Sutelan Lounas ja Herkku. Yrittäjinä toimivat siskokset Minna Neittamo ja Lea Olli.

— Minna on jo neljän vuoden ajan tehnyt ruokaa täällä Neittamon Herkun tiloissa ja minä olen työskennellyt ennen kaupan palvelutiskillä. Olemme puhuneet, että haluamme tehdä jotakin omaa. Nyt se toive toteutui, kertoo Olli.

Neittamon Herkku jatkaa edelleen toimintaansa Ari Neittamon johdolla ja naiset ovat vuokranneet häneltä tilat, jossa he toimivat.

— Asiakaskuntaa meillä on jo ennestään niistä ihmisistä, jotka täällä ovat käyneet syömässä ennenkin. He tulevat tästä naapuruston teollisuusalueelta. Mutta tietysti me toivomme, että myös uudet ihmiset löytävät meidät, toteaa Olli.

Lounasta on tarjolla arkipäivinä ja Neittamo sekä Olli tekevät ruokatarjoilut isompiinkin juhliin. Pitopalvelusta juhlien järjestäjät saavat myös astiat ja tarjoilevan henkilökunnan.

— Lounailla tarjoamme tavallista kotiruokaa. Lisäksi täällä toimii palvelutiski, jossa on myytävänä muun muassa lihaa, kalaa, leikkeleitä ja makkaroita.

Luetuimmat