Kesän viimeisen luksusristeilijän vierailu sujui ongelmitta

Linda Varoma

Luksusristeilijä Costa Mediterraneaa huollettiin Mussalon satamassa maanantaina.

Meripäivät, Tall Ships Races ja Norssalmen sillan työmaa aiheuttivat etukäteen huolta maanantaina Kotkassa vierailleiden risteilyvieraiden viihtymisestä ja Kotkansaarelle kyyditsemisestä. Norssalmen silta oli muutettu yksisuuntaiseksi ja superviikon suurtapahtumien jälkeinen siivoamien jatkui vielä maanantain vastaisena yönä.

Cursor Oy:n Petra Cranston kertoo, että liikennejärjestelyt onnistuivat hyvin, vaikka osa busseista joutui kiertämään Kotkansaarelle Langinkosken kautta. Myös Kotkan keskusta oli saatu siivottua ajoissa.

— Keskusta oli kuulemani mukaan todella siisti.

M/s Costa Mediterranealla Kotkaan saapui maanantaina noin 2500 risteilyvierasta. Heistä noin 2000 jäi Kotkan alueelle, ja osa lähti muualle päiväretkille. Cranston kertoo, että hänen tietojensa mukaan risteilyvieraat viihtyivät hyvin.

— Oppaiden mukaan erityisesti merimatka Langinkoskelle teki vaikutuksen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.