Lassila & Tikanoja osti haminalaisen Tank Service Finland Oy:n

Säiliöiden pesuun erikoistuneen yhtiön myyneet Jorma ja Marko Mankinen jatkavat Kuljetus Mankinen Oy.ssä.

Sari Tauru

Tank Service Finland Oy:n toimitusjohtaja Marko Mankisen mukaan hän jatkaa kaupan jälkeen veljensä kanssa yrittäjänä Kujetus Mankinen Oy:ssä. Arkistokuva.
Tank Service Finland Oy:n toimitusjohtaja Marko Mankisen mukaan hän jatkaa kaupan jälkeen veljensä kanssa yrittäjänä Kujetus Mankinen Oy:ssä. Arkistokuva.

Lassila & Tikanoja Oyj on ostanut haminalaisen säiliöiden pesuun erikoistuneen Tank Service Finland Oy:n osakekannan.

Tank Service Finlandin päätoimiala on erilaisten säiliöiden pesu sekä siihen liittyvät palvelut, kuten konttien varastointi, korjaus, katsastus ja lämmitys. Tank Service Finlandin liikevaihto on noin 800 000 euroa.

L&T:n liiketoimintajohtaja Teemu Salmelan mukaan kauppa on osa L&T:n strategian mukaista maantieteellistä laajenemista.

Tank Service Finland Oy:n kuusi työntekijää siirtyvät kaupassa L&T:n palvelukseen. Tank Service Finland Oy:n myyneet Jorma ja Marko Mankinen jatkavat yrittäjinä Kuljetus Mankinen Oy:ssä ja tekevät jatkossakin tiivistä yhteistyötä L&T:n kanssa.

— Pienenä yrityksenä kasvun ja kehittämisen rajat tulivat vastaan. Yrityksessä on paljon potentiaalia ja on hienoa, että yhtiölle löytyi uusi omistaja, jolla on resursseja ja halua kehittää TSF:n liiketoimintoja ja palveluita, Tank Service Finland Oy:n toimitusjohtaja Marko Mankinen toteaa.

Lassila & Tikanoja Oyj toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 802,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 600 henkilöä.

Kommentoidut