THL: Kotkassa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa, samoin Pyhtäällä, Kouvolassa uusia tartuntoja on yksi – Suomessa uusia tartuntoja on 348 

Suomessa on todettu epidemian alusta asti 43 120 koronatartuntaa.

Katja Luoma

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 230 koronatartuntaa, Haminassa 69.
Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 230 koronatartuntaa, Haminassa 69.

Kymsote tiedottaa, että sen alueella on todettu tänään 11 uutta koronatartuntaa.

THL:n tilastot kertovat, että Kotkassa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa, samoin Pyhtäällä ja Kouvolassa yksi. Haminassa, Virolahdella ja Miehikkälässä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Kotkassa on tähän mennessä todettu yhteensä 230 koronavirustartuntaa, Haminassa 69, Pyhtäällä 13, Virolahdella kahdeksan ja Miehikkälässä viisi. Kouvolassa tartuntoja on todettu yhteensä 430.

Kymsoten mukaan sen alueella on todettu tähän mennessä yhteensä 759 koronavirustartuntaa. Kymsoten alueella on sairaalahoidossa seitsemän koronaviruspotilasta.

Suomessa 348 uutta tartuntaa

Suomessa on raportoitu 348 uutta koronavirustartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 4 109 uutta tartuntaa, mikä on 518 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä Suomessa on todettu epidemian alusta asti 43 120 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n luvut voivat erota toisistaan

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. THL:n tilastoissa näkyvät sellaiset henkilöt, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Kymsote kohtelee heikosti positiivisia laboratoriovastauksia samoin kuin vahvoja, mutta THL:n tartuntatautirekisteriin nämä eivät päädy. Lisäksi THL:n ja Kymsoten tilastotiedot voivat päivittyä takautuvasti.

Uusimmat uutiset