Titaaneilla tehottomuutta ja heikkoa ylivoimaa — ”Positiivista, että saamme sunnuntaina uuden pelin”

Titaaneilla tehottomuutta ja heikkoa ylivoimaa — ”Positiivista, että saamme sunnuntaina uuden pelin”

Jääkiekon Suomi-sarjassa toisena olevan Pyryn ja 11:ntenä majailevan Titaanien kohtaaminen Nokialla oli sarjataulukon mukainen. Pyry voitti 5—1 (1—0, 2—1, 2—0).

Titaanien päävalmentajan Mika Piispasen mukaan Titaanien tehtyjen maalien määrän olisi pitänyt olla suurempi.

— Meillä oli omat paikkamme, mutta emme saaneet kiekkoa perille asti. Heidän maalivahtinsa pelasi hyvin. Maalinteon tehokkuudesta ero tuli tänään.

Pyryn Tomi Rautiolle kertyi 36 torjuntaa — täsmälleen saman verran kuin Titaanien Santeri Leväselle.

Pyry iski kahdesti ylivoimalla, Titaanit kerran. Kotkalaisten ottelun ainokaisen iski Peliitoista lainalla oleva Juha Veneskari.

Titaaneille tarjottiin ylivoimia enemmänkin: Pyryn pelaajat istuivat kuusi kahden minuutin jäähyä ja Titaanien pelaajat vain kolme.

— Heidän ylivoimansa oli paljon parempi, me olimme erittäin heikkoja, Piispanen sanoi.

Titaanit on tähän mennessä kohdannut vain sarjataulukon ylemmässä kastissa majailevia seuroja. Sunnuntaina meno muuttuu, kun Kotkan jäähalliin saapuu Muik Hockey.

Uusikaarlepyystä tuleva joukkue on viiden ottelun jälkeen ilman voittoja. Titaaneilla on neljästä ottelusta kuusi sarjapistettä.

— Se on sinänsä positiivista, että saamme tappion jälkeen heti seuraavana päivänä uuden pelin. Tämä oli hyvä palautus maan pinnalle, emmekä varmasti luule itsestämme liikoja, Piispanen sanoi.

Titaanit ja Muik Hockey kohtaavat sunnuntaina kello 17.

Pyry-tappio oli Titaaneille kauden ensimmäinen varsinaisella peliajalla. Joukkueella on lisäksi yksi tappio jatkoajalla, yksi voitto jatkoajalla ja yksi voitto varsinaisella peliajalla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.