Saviniemi mukana Vuoden kaupunginosa -kilpailussa

Saviniemen kaupunginosa Haminasta on ehdolla Vuoden kaupunginosaksi. Suomen Kotiseutuliiton järjestämään kilpailuun tuli kaikkiaan 271 ehdotusta, joissa Suomen parhaaksi kaupunginosaksi oli esitetty 90 eri kaupunginosaa ympäri Suomea. Kotiseutuliiton mukaan ehdotuksia Vuoden kaupunginosaksi saatiin enimmäkseen suoraan paikallisilta asukkailta.

Valitsemalla Vuoden kaupunginosan Kotiseutuliitto haluaa korostaa, että kaupunginosien asukasaktiivisuus lisää kotoisuutta ja hyvinvointia.

Vuoden kaupunginosa julkistetaan vuosittain elokuussa Valtakunnallisilla kotiseutupäivillä, jotka järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä. Vuoden kaupunginosa on valittu vuodesta 2001 lähtien.

Antti-Jussi Larvio

Antti-Jussi Larvio

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.