Jysk muuttaa Haminassa – Huonekalukaupalta vapautuvalle tilalle ei vielä ole uutta ottajaa, autoliike muuttaa Jyskin tieltä Karhulaan

Jyskiltä vapautuvat tilan omistava Kiinteistö-Illi Oy ratkaisee talven aikana sijoittaako se tiloihin omaa liiketoimintaa vai laitetaanko tilat myyntiin tai vuokralle.

Antti-Jussi Larvio

Jysk muuttaa Haminan sisällä toiseen liikepaikkaan. Huonekaluliikkeeltä vapautuvaan kiinteistöön ei vielä ole tiedossa uutta toimintaa.
Jysk muuttaa Haminan sisällä toiseen liikepaikkaan. Huonekaluliikkeeltä vapautuvaan kiinteistöön ei vielä ole tiedossa uutta toimintaa.

Iso liikekiinteistö vapautuu Haminassa, kun huonekaluliike Jysk siirtää toimintansa nykyisen Vaihtoauto-Salvan tiloihin. Autoliike siirtyy Karhulaan.

Kovin pitkä muutto ei Jyskillä ole edessään, sillä uusi toimitila sijaitsee Merikadun toisella puolella, lähes nykyistä Jyskin liikettä vastapäätä.

Vapautuva tila vielä ilman käyttöä

Jyskiltä vapautuu muuton myötä noin 830 neliötä myymälätilaa ja 550 neliön varastotila, jotka sijaitsevat 1770 neliön suuruisella tontilla.

– Uskon, että kiinteistölle löytyy hyvän sijainnin vuoksi käyttöä. Meillä on sen vapauduttua harkinnassa kolme eri vaihtoehtoa eli joko pidämme kiinteistön edelleen itse ja laitamme sinne omaa liiketoimintaa, vuokraamme sen tai myymme, Pertti Illi kiinteistön omistavasta Kiinteistö-Illi Oy:stä toteaa.

Hänen mukaansa ratkaisut kiinteistön osalta tehdään talven aikana.

Jyskin myymälätila kasvaa muuton myötä, sillä sen uusissa tiloissa tulee olemaan noin 1100 neliötä myymälätilaa. Tontille rakennetaan parhaillaan myös 350 neliön suuruista varastoa.

Jysk vuokraa kiinteistön haminalaiselta Kiinteistö Oy Kotiranta & Rinteeltä.

Uusimmat uutiset