Siltakylän K-Market saa uuden kauppiaan

Sanni Martinsuo on K-Market Siltiksen uusi kauppias.
Sanni Martinsuo on K-Market Siltiksen uusi kauppias.

Sanni Martinsuo aloittaa K-Market Siltiksen kauppiaana Siltakylässä Pyhtäällä.

Martinsuo on työskennellyt viimeiset 9 vuotta K-Supermarket Loviisassa. Työn ohella hän on suorittanut myyjävalmennuksen ja esimiesvalmennuksen. Ajatus kauppiaaksi ryhtymisestä kypsyi mielessä ja keväällä 2017 Sanni suoritti K-ryhmän kauppiasvalmennuksen.

— Nautin työstä kaupassa, pidän asiakaspalvelusta ja työn päivärytmistä. Ajatus kauppiaaksi ryhtymisestä syntyi pikkuhiljaa. Alkusysäyksen kauppiasuralle lähtemisestä sain nykyiseltä esimieheltäni, kauppias Marko Kindstedtiltä, joka vihjaisi, että kauppiuus sopisi minulle, kertoo Martinsuo.

Martinsuo toivoo tulevilta asiakkailtaan paljon tuotetoiveita. Hän aloittaa kauppiasuransa Pyhtäällä K-Market Siltiksen uutena kauppiaana 1. syyskuuta.

— Toivon, että uuden kauppani asiakkaat tulevat rohkeasti juttelemaan ja esittämään tuotetoiveita. Haluan jatkaa edellisen kauppiasparin luomaa kyläkauppatunnelmaa omalla tyylilläni, jatkaa Sanni.

Sannin puolisoa, Johnny Nybondasia, tullaan myös näkemään kaupalla, vaikka hän työskentelee päätoimisesti muissa tehtävissä. Vapaa-ajallaan Sanni urheilee ja harrastaa musiikkia. Kesäisin harrastuksiin lukeutuu myös veneily.

Johanna Vehkaluoto

Johanna Vehkaluoto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.