Pyhtäällä-sarja markkinoi kuntaa Facebookissa ja Youtubessa — Ensimmäinen vieras Henrik Dettmann vertaa pientä kuntaa ja Susijengiä toisiinsa — Katso videolta sarjan ensimmäinen osa!

Kunnanjohtaja Jouni Eho uskoo, että neljäosaisessa sarjassa vierailleet julkisuuden henkilöt hyötyivät itsekin vierailustaan kunnassa.

Markku Lintula

Suomen koripallomaajoukkueen valmentaja Henrik Dettman on Pyhtää-sarjan ensimmäinen vieras.
Suomen koripallomaajoukkueen valmentaja Henrik Dettman on Pyhtää-sarjan ensimmäinen vieras.

Tänään iltapäivällä Facebookissa ja Youtubessa alkoi Pyhtäällä-sarja. Ensimmäisessä jaksossa Kunnanjohtaja Jouni Ehoa valmentaa Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann.

— Sarjan pointtina on tuoda yhteiskunnan eri aloilta olevia ihmisiä Pyhtäälle katsomaan kuntaamme ulkopuolisen silmin, kertoo Eho.

Muita vierailijota neljäosaisessa sarjassa ovat tuottaja ja luova johtaja Saku Tuominen, mindfulness-ohjaaja Leena Pennanen sekä luontodokumenttien tekijä Kimmo Ohtonen. Jaksot ilmestyvät kunnan Facebook-sivulle sekä Youtube-kanavalle kuukauden välein.

— Ilokseni huomasin, että kaikki vieraat tulivat tänne mielellään ja uskon, että kohtaamisista oli iloa ja hyötyä kaikille osapuolille. Esimerkiksi Dettmanin kanssa kävimme Valkmusassa ja puhuimme luonnosta, maisemista, johtajuudesta ja altavastaajana toimimisesta. Vertailimme Suomen koripallomaajoukkueen, Susijengin, sekä pienen suomalaisen kunnan mahdollisuuksia, kertoo Eho.

Kuntamarkkinointia sisältö edellä

Eho itse kertoo saaneensa vierailuista paljon.

— Sain tilaisuuden kehittyä ammatillisesti ja vierailuista on hyötyä kuntamme kehittämisessä.

Pyhtäällä on Ehon mukaan totuttu tekemään asioita valtavirrasta poikkeavalla tavalla.

— Halusimme tehdä erilaista kuntamarkkinointia. Pyhtäällä-sarjassa emme sano ihmisille, että muuttakaa Pyhtäälle, vaan videot on tehty sisältö edellä.

Katso Pyhtäällä -sarjan ensimmäinen osa:

Luetuimmat

Kommentoidut