Miten Kotkan uimahallia pitäisi kehittää?

Kaupunki kyselee kuntalaisilta ideoita työpajassa.

Raimo Eerola

Arkistokuva Katariinan uimahallista.
Arkistokuva Katariinan uimahallista.

Miten Kotkan uimahallia pitäisi kehittää? Missä uimahallin pitäisi sijaita ja mitä palveluita siellä pitäisi olla saatavilla?

Muun muassa tällaisiin kysymyksiin etsitään vastausta työpajassa, johon Kotkan kaupunki kutsuu kuntalaisia.

Työpaja pidetään ensi viikon tiistaina eli 12. joulukuuta kello 10-13 Kotkan kaupungintalossa.

Kotkalaisia, jotka ovat kiinnostuneita menemään työpajaan mukaan, pyydetään ilmoittautumaan viimeistään 9. joulukuuta sähköpostitse osoitteeseen mariann.parts@hellon.com.

Työpajaan valitaan viitisentoista henkilöä, jotka edustavat eri käyttäjäryhmiä. Siksi ilmoittautujien pitää ilmoittaa ikänsä ja sukupuolensa. Ilmoittautumisen yhteydessä halutaan tieto myös siitä, kuinka paljon kyseinen henkilö käyttää uimahallia tai hyvinvointipalveluita ja käyttääkö hän niitä mahdollisesti yksin tai esimerkiksi perheen kanssa. Valituille henkilöille ilmoitetaan asiasta sähköpostilla viimeistään 11. joulukuuta.

Työpajatilanne on rento ja epämuodollinen eikä vaadi etukäteisvalmisteluja. Kerättyä tietoa käytetään anonyymisti uimahallin palveluiden kehittämiseen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet