HP murskasi rumasti Janakkalan — ”Ei tämmöiset ottelut pitkässä juoksussa palvele ketään”

Naisten suomensarjassa Haminan Palloilijat höykytti Janakkalan Janan maanantai-illan ottelussa jaksoin 2—0 (22—2, 24—2).

HP:n pelinjohtaja Jussi Toikan mukaan joukkue sai rökälenumeroista huolimatta hyvän sisäpelitreenin varamiehistöllä pelannutta Janaa vastaan.

— Halusimme tehdä kaikki täysillä ja keskittyneesti. Se näkyi taululla, Toikka sanoi.

Murskavoitto ei ollut HP:lle kauden ensimmäinen. Suomensarja on jäämässä pesiskartalla väliinputoajaksi. Kaikki laatupelaajat siirtyvät nopeasti pelaamaan korkeammalle tasolle. Pelinjohtaja tunnustaa sarjan suuret taitoerot.

— Sarjassa on kourallinen hyviä joukkueita. Ei tämmöiset ottelut pitkässä juoksussa palvele ketään.

Voitolla HP nousi suomensarjan etelälohkon kärkipaikalle. Se on tasapisteissä Hämeenlinnan Paukun kanssa, mutta juoksuero on haminalaisten etuna.

HP:n parhaana maanantaina palkittiin Emmi Simonen. Kakkospolttaja löi pelissä peräti kolme kunnaria ja kahdeksan tavallista juoksua. Tuotuja juoksuja Simoselle kirjattiin yhdeksän. HP:n kakkospalkinto ojennettiin lukkari Noora Pasille.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.