Kaakon kaksikko pitää linjansa

Issu Huovinen

Raimo Pakkanen on sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja toista kertaa.

Raimo Pakkasella (kesk.) on alkanut toinen kausi Kaakon kaksikon sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajana. Kaikkiaan 63-vuotias kunnallispoliitikko on toiminut kunnallispolitiikassa vuodesta 1979.

— Miehikkälä ja Virolahti ovat tehneet sosiaali- ja terveysasioissa päätöksensä jo aiemmin. Yksityiseltä eli Attendolta palveluiden ostaminen toimii hyvin. Siitä kertoo myös se, että meidän palveluiden piiriin tulijoita on enemmän kuin lähtijöitä, Raimo Pakkanen sanoo.

Pakkanen viittaa siihen, että ihmisellä on mahdollisuus valita terveyspalveluiden tuottajaksi joku muu kuin kotikunta. Valinnan pitää koskea kaikkia terveyspalveluita ja valinnassa pitää pitäytyä ainakin vuodeksi. Kotikunta maksaa tuolloin terveyspalvelut

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.