Latvian kansantaiteilijasta luento maanantaina Kotkassa

Latvian kansantaiteilija Janis Rozentāls piti Suomea toisena kotimaanaan ja ikuisti Suomea ja suomalaisia läheisiään useisiin maalauksiin. Rozentāls-seuran järjestösihteeri-tuottaja, FM Jenni Kallionsivu luennoi maanantaina Kotkassa Rozentālsin rakkaustarinasta, jolla oli suuri merkitys päähenkilölle ja suomalais-latvialaisille kulttuurisuhteille

Rozentāls-seura, taiteilijan mukaan nimetty Suomi-Latvia-ystävyysseura, on laatinut taiteilijan Suomen suhteista Katse Suomessa, sydän Latviassa -näyttelyn, joka on esillä Kotkan pääkirjaston 2. kerroksessa ensi keskiviikkoon saakka. Luennon jälkeen halukkaat voivat osallistua kirjaston Einon kammarissa Suomi-Latvia seuran paikallisosaston perustamisen suunnitteluun.

Kotkan kaupungin pääkirjasto 2 krs. stagella maanantaina 19.6.klo 16.30 - 18. Vapaa pääsy.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.