Kymen Asuntokeskus laajentaa Haminaan Oma Säästöpankin yhteyteen

Kymen Asuntokeskus Oy laajentaa toimintaansa Haminaan. Oma Kodit -kiinteistöketjuun kuluva kiinteistövälitys sijoittuu Oma Säästöpankin vastikään laajennettuihin tiloihin. Oma Säästöpankin konttori ottaa käyttöön noin 100 neliötä uutta konttoritilaa pankin nykyisten tilojen yhteydessä Kauppatorin varrella Satamakadulla.

— Konttorimme on kasvattanut volyymiaan edellisten kolmen vuoden aikana. Samalla meille on syntynyt tarve uusille ja entistä paremmin asiakaskäyttöön soveltuville tiloille, Uskomme edelleen kasvotusten tapahtuvan asioinnin olevan meille vahvuus ja siten voimme panostaa toimitiloihin. Laajennuksen myötä saamme myös Haminaan pysyvän tilan kiinteistövälityskumppanillemme, Oma Säästöpankin aluejohtaja Teemu Tuukkanen sanoo.

Mika Merisalo Kymen Asuntokeskuksesta toteaa liiketoiminnan laajentumisen Kotkasta Haminaan avaavan paremmin toimintamahdollisuuksia myös Miehikkälän ja Virolahden suuntaan. Yhtiö aikoo myös lisätä henkilökuntaa.

— Oma Kodit työllistää tällä hetkellä Kotkassa viisi henkeä, mutta haemme parasta aikaa 1-2 välittäjää vastaamaan hiljalleen kohenevan asuntomarkkinan vaatimuksiin, Merisalo toteaa.

Antti-Jussi Larvio

Antti-Jussi Larvio

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.