Pasaatissa juhlitaan tänään Kymen Sanomien avajaisia haastattelujen, livemusiikin ja kahvin merkeissä — Myös toimituksessa on avoimet ovet

Avajaistapahtumaa vietetään kauppakeskuksen toisessa kerroksessa alkaen kello 12. Toimitukseen pääsee tutustumaan kello 13—15.

Kimmo Seppälä

Tutustu lehden tekijöihin. Kymen Sanomien toimituksessa on tänään avoimet ovet kello 13—15.
Tutustu lehden tekijöihin. Kymen Sanomien toimituksessa on tänään avoimet ovet kello 13—15.

Kauppakeskus Pasaatissa vietetään tänään torstaina Kymen Sanomien avajaisia kello 12—17. Tuolloin Pasaatin toisessa kerroksessa on ohjelmaa koko perheelle.

Puoleltapäivin alkavan tapahtuman avajaissanat lausuvat lehden vastaava päätoimittaja Heidi Ekdahl ja myyntijohtaja Arttu Salmi. Kymen Sanomien verkkotuottaja Aino Mehtälä kertoo uutistyön nykyarjesta kello 12.45.

Kello 13.15 juontaja Ville Vanhalan haastateltavana ovat uuteen kauteen valmistautuvan FC KTP:n valmentaja Ossi Virta ja kapteeniston jäsen Juuso Laitinen. Tuottaja Inka Setälä kertoo vuoden 2019 Kohtaamisia Kotkassa -tapahtumasta kello 13.45.

Kymen Sanomien graafikko Juha Rika kertoo kello 14.45 alkavassa haastattelussa, millaista on visualisoida tietoa. Kello 15.15 estradille nousevat Peli-Karhujen naisjoukkueen pelaajia ja valmentaja Roope Mäkelä.

Muusikko Ella Tepponen esiintyy kahteen otteeseen, kello 12.15 ja 14.

Päivän aikana pääsee tutustumaan myös neljännessä kerroksessa sijaitsevaan Kymen Sanomien toimitukseen, jossa on avoimet ovet kello 13—15.

Kimmo Seppälä

Laulaja Ella Tepponen esiintyy Pasaatin toisessa kerroksessa kello 12.15 ja kello 14.
Laulaja Ella Tepponen esiintyy Pasaatin toisessa kerroksessa kello 12.15 ja kello 14.

Kahvitarjoilu 300 ensimmäiselle

Avajaisten kunniaksi Pasaatin toisessa kerroksessa järjestetään kahvitarjoilu kello 12 alkaen 300 ensimmäiselle. Tarjolla on myös tilaustarjouksia ja digineuvontaa. Lapsille on jaossa ilmapalloja.

Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan yksi neljän hengen perhelippupaketti Riitta ja Ti-Ti Nalle Meno päällä -konserttiin, joka pidetään Kotkan konserttitalossa 10. toukokuuta. Lisäksi arvotaan neljän hengen perhelippupaketti Ti-Ti Nallen kotiin Lempäälän Ideaparkiin.

Kymen Sanomat muutti Tornatorintieltä kauppakeskus Pasaatiin 1. huhtikuuta.

Uusimmat uutiset