Haminan Varuskuntakerhon ravintola lopettaa — syynä pitkä epävarmuus kiinteistön tulevaisuudesta

Ravintola sulkee ovensa vuodenvaihteessa.

Haminan Varuskuntakerhon ravintolan toiminta ei jatku enää vuodenvaihteen jälkeen.

Haminan varuskuntakerhokiinteistössä ravintolaa vuodesta 2003 pyörittänyt Kapeet Oy ei jatka toimintaansa vuodenvaihteen jälkeen. Petri Malmberg Kapeet Oy:stä toteaa lopettamispäätöksen syyksi pitkään jatkuneen epävarmuuden kiinteistön kohtalosta.
Haminan kaupunginhallitus on ensi perjantaina tekemässä päätöksen kiinteistön ostamisesta Senaatti-kiinteistöiltä 280 500 eurolla. Kauppaneuvotteluja Senaatti-kiinteistöjen kanssa on käyty pitkin kuluvaa vuotta.
Malmbergin mukaan ravintolan jatkaminen alkoi hankaloitua, kun Kapeet Oy:n vuokraisäntänä toimiva Puolustusvoimat irtisanoi Senaatti-kiinteistöiltä vuokraamiensa kerhokiinteistöjensä vuokrasopimukset päättyviksi vuoden 2016 lopussa. Haminan varuskuntakerhokiinteistölle ja Lappeenrannan upseerikerholle järjestyi kuitenkin jatkoaika vuoden 2017 loppuun. Jatkoaika varmistui kuitenkin vasta viime vuoden marraskuussa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet