Kaupunkiriksoja halutaan Haminaan

Valtuustoaloitteen mukaan kaksi riksaa tulisi hankkia jo ennen elokuun Hamina Tattoota.

Tiina Puputti

Kaupunkiriksaan mahtuu kolme henkilöä. Aloitteessa esitetään kahden riksan hankkimista Haminaan. Arkistokuva.

 Kahden kaupunkiriksan hankkiminen Haminan kaupungille olisi Haminan perussuomalaisten valtuustoryhmän mielestä tarpeen. Jättämässään valtuustoaloitteessa perussuomalaiset toteavat, että kaupunkiriksa mahdollistaa myös liikuntarajoitteisille nauttimisen ulkoilmasta. Riksoissa on aloitteen mukaan kaksi matkustajan paikkaa ja yksi paikka polkijalle.

Riksat olisivat asukkaiden lisäksi myös turistien käytössä.

Riksojen tarkkaa hintaa ei aloitteen mukaan ole pystytty selvittämään, mutta niiden arvellaan maksavan 5 000 — 7 000 euroa kappale. Aloitteessa todetaan riksan olevan kuitenkin hyötyyn nähden halpa investointi.

Perussuomalaiset toivovat, että kaupunki hankkisi riksat jo elokuun Hamina Tattooseen mennessä tuomaan kaupungille positiivista imagoa. Aloitteessa huomautetaan, että Kotkan kaupunki hankki kaksi kaupunkiriksaa jo pari vuotta sitten. |

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat