Kotkan Rakkausviikko alkaa maanantaina — Luvassa on karaokea, häämessut, keskusteluja ja tanssin rytmejä — Katso täältä vinkkejä viikon ohjelmasta!

Heli BLåfield

Kotkassa vietetään ensi viikolla rakkausviikkoa.
Kotkassa vietetään ensi viikolla rakkausviikkoa.

Ystävänpäivän ympärillä Kotkassa vietetään teemaviikkoa, jonka aiheena on rakkaus. Se heijastaa kaupungin uusia arvoja, jotka ovat rakkauden lisäksi reiluus ja rohkeus.

Teemaviikolla on syntynyt tapahtumia lähes joka päivälle. Viikko käynnistyy Kotkan kaupungintalolla pidettävässä aamun avauksessa, jossa pohditaan muun muassa paneelikeskusteluissa ja luennoissa, miten rakkaus liittyy työelämään ja yrittämiseen.

Viikon aikana erilaisia ja eri ikäisille suunnattuja tapahtumia ja tempauksia on niin Merikeskus Vellamossa, Kotkan pääkirjastossa, kahviloissa, Pasaatissa ja pubeissa. Tapahtumista valtaosa sijoittuu keskustan kahviloihin ja ravintoloihin, joissa paitsi puhutaan, myös lauletaan ja runoillaan rakkaudesta. Luvassa on myös esimerkiksi rusettiluistelua, speed datingia, konsertteja ja häämessut.

Maanantai

Klo 8.30-10 Aamujen aamu - Työelämän aamukahvit rakkaudella Kotkan kaupungintalolla.

Paikka: Kotkan kaupungintalo, Valtuustosali, Kustaankatu 2, Kotka

Työelämätapahtumia lisää Kauppakamarin sivuilla.

Tiistai

Klo 14 ravintola Kairossa 60+ Rakkauskaraokekilpailu. Ilmoittautuminen kisaan klo 12-13.30 Kilpailijoiden määrä on enintään 30 ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaksivaiheisessa kilpailussa sarjat naisille ja miehille.

Klo 14-17 Love Me Tender -elokuva Merikeskus Vellamon auditoriossa, järjestäjänä King Elvis Association Kotka. Vapaa pääsy.

Klo 17-19 Rakkausrunojen ja -laulujen ilta Espresso House Pasaatissa, esiintyjänä Teatteriryhmä Kimara. Vapaa pääsy.

Keskiviikko

Klo 18 Venehalli soi! Rakkaudella. Rakkauslauluja yhteislauluna Merikeskus Vellamon venehallissa. Laulattajina Mikko Hauhia ja paikallisia kuoroja. Vapaa pääsy.

Klo 19 alkaen speed dating Pub Albertissa. Juontaja, musaa, huumoria ja lovee. Vapaa pääsy.

Torstai, Ystävänpäivä

Klo 11-20 Kauppakeskus Pasaatissa rakkauskeskusteluja, kiihkeitä tanssirytmejä, luento rakkauden ravinnosta sekä pussauskoppi. Vapaa pääsy.

Klo 17.30-20 Rusettiluistelut Karhulan jäähallissa. Vapaa pääsy.

Perjantai

Klo 19-21 Junnu Love - rakkaus- ja ystävänlaulukonsertti ravintola Kairossa, järjestäjänä Junnun Lauluseura.

Lauantai

Klo 10-18 Häätapahtuma ”Kotka Love Häät” konserttitalossa. Vapaa pääsy.

Klo 19-02 ”Sinkkukeilaa” -tapahtuma ravintola Playersissa, musiikkina Toto Tribuutti.

Tapahtuma Facebookissa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset