Mari Järvenmäki teki Xamkin vuoden verkko-opetusteon — elintarvikevalvonnan opetusta rohkeasti ja raikkaasti

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu palkitsi lehtori Mari Järvenmäen vuoden verkko-opetusteosta. Voiton toi blogipohjainen toteutus elintarvikevalvonnan opintojaksosta.

Perustelujen mukaan sen erottui lähes 40 muun verkko-opetustoteutuksen joukosta raikkaudellaan. Palkinto jaettiin viidennen kerran.

— Elintarvikevalvonnan opintojakso on avoimuudessaan rohkea ja se kannusti opiskelijoita jakamaan rohkeasti havaintojaan. Toteutus antaa muillekin opettajille vinkkejä siitä, mihin suuntaan digiopetusta voisi kehittää, verkko-opetuksen koordinaattori Mirva Pilli-Sihvola kertoo.

Xamk julkaisi vuoden verkko-opetusteon perjantaina Kouvolassa Verkko.ope-seminaarissa, joka on vuosittain järjestettävä, digiopetuksen uusia tuulia ja hyviä käytäntöjä esittelevä tapahtuma.

Vuoden verkko-opetusteko on Xamkin sisäinen tunnustuspalkinto, joka myönnetään vuosittain opettajalle, opettajaryhmälle, kurssin verkkototeutukselle tai verkkovälineiden luovalle käytölle.

Kunniamaininnan tämänvuotisessa kilpailussa saivat Mikkelin liiketalouden yksikön opettajat sekä Nuorten mielenterveys- ja päihdetyö -opintojakso.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.