Rela-hierojat avasi vastaanoton Haminassa

Yrityksessä työskentelee erikoishieroja ja kaksi koulutettua hierojaa.

Rela-hierojat

Rela-hierojat on laajentanut vastaanottoverkostoa viimeisen vuoden aikana voimakkaasti. Nyt ketjun yritys on myös Haminassa.
Rela-hierojat on laajentanut vastaanottoverkostoa viimeisen vuoden aikana voimakkaasti. Nyt ketjun yritys on myös Haminassa.

Terveystalon omistukseen vuosi sitten siirtynyt Rela-hierojat on laajentanut vastaanottoverkostoa viimeisen vuoden aikana voimakkaasti. Vastaanottoja on avattu entistä laajemmalle alueelle Suomessa ja kasvu tulee jatkumaan myös ensi vuoden puolella.

— Haminan vastaanotto oli suunnittelupöydällä pidemmän aikaa, kytkeytyyhän Rela-hierojien synty vahvasti Haminan ympyröihin. Lopullinen päätös syntyi, kun löysimme sopivan vastaanottotilan ja hyvät hierojat, kertoo Rela-hierojat Terveystalon haminalaistaustainen yksikön johtaja Mika Hallikainen.

Tietotyö kuormittaa kehoa

Hallikainen toteaa, että tänä päivänä erityisesti tietotyö kuormittaa kehoa kiireen, staattisen istumatyön ja huonon ergonomian kautta heikentäen lihaksiston toimintakykyä. Seurauksen on erilaisia kiputiloja, jotka lisäävät esimerkiksi sairaspoissaolojen määrää.

— Kehoa pitää huoltaa ja lihakset tarvitsevat verenkierron ja aineenvaihdunnan ylläpitämiseksi liikettä. Hieronta on helposti saavutettavaa kehonhuoltoa, jolla rasituksesta palautuminen nopeutuu ja jonka avulla voi toimintakyvyn säilyttää, vaikka hetkellisiä rasituspiikkejä tulisikin.

Klassista- ja urheiluhierontaa

Rela-hierojien Haminan vastaanotolla työskentelee erikoishieroja ja kaksi koulutettua hierojaa. Vastaanotolla tehdään klassista- ja urheiluhierontaa. Erikoishierojan koulutus mahdollistaa perustekniikoiden lisäksi esimerkiksi faskia- ja purentalihashieronnan tekemisen.

— Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme ammattimaista ja tavoitteellista hoitoa ja antaa mahdollisuus kaikille saada hierontaa silloin, kun sitä tarvitsee.

Rela-hierojat Haminan vastaanotto löytyy osoitteesta Isoympyränkatu 21.