Tilaajalle

Korona-aika on mietityttänyt, muttei pelottanut – Kotkalaisessa Puron perheessä suosituksia noudatetaan edelleen ja koronasta on keskusteltu avoimesti koko perheen kanssa: ”Suoraan ja rehellisesti, faktat faktoina”

Poikkeusoloissa kurjinta on Purojen mielestä ollut sosiaalisten kontaktien vähäisyys. Toisaalta hyvää on ollut perheen kanssa yhdessä vietetyn kiireettömän ajan lisääntyminen.

Raimo Eerola

Yksi kotkalaisen Puron perheen projekteista korona-aikaan  kotona on ollut polttopuiden tekeminen. Konsta, Jarkko, Mervi ja Totti Puron ahkerointi on tuottanut varastoon koko ensi vuoden puut.
Yksi kotkalaisen Puron perheen projekteista korona-aikaan kotona on ollut polttopuiden tekeminen. Konsta, Jarkko, Mervi ja Totti Puron ahkerointi on tuottanut varastoon koko ensi vuoden puut.

Koronan aiheuttamissa poikkeusoloissa on eletty jo yli kahden kuukauden ajan. Kotkalainen Totti Puro, 12, muistaa kuulleensa koronasta ensimmäistä kertaa sosiaalisessa mediassa, Tik Tok -mobiilisovelluksessa. Kotonakin aiheesta keskusteltiin, kun korona tuli uutisiin.