Valo-ohjaus Norssalmen sillalla jatkuu viikon verran

Liikenteen valo-ohjaus Norssalmen sillalla Kotkassa jatkuu vielä noin viikon verran. Pääosa urakasta saatiin jo valmiiksi ja tällä viikolla liikennettä ohjaavat valot olivat hetken poissa. Perjantaina alkaa kuitenkin massaliikuntasaumojen asennus.
Työmaapäällikkö Ville Piirainen MPV-Infrarakenne Oy:stä kertoo, että liikuntasaumat asennetaan vasta, kun sää viilenee tarpeeksi. Nyt lämpötilat ovat pudonneet riittävän alas. Liikuntasaumat elävät sillan laajentuessa ja kutistuessa lämmön vaikutuksesta.
Piiraisen mukaan keskiviikkona sillalta lähtivät Gasumin asentajat, jotka tekivät huoltokorjauksia kannattimien varassa olevaan maakaasuputkeen. Keskiviikkona ja torstaina valo-ohjausta puolestaan tarvittiin, koska Norssalmen sillan molempiin päihin asennettiin pengerkaiteita.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet