Kotkalaisen Marko Pullin joulukeräys tuo avun yli 250:lle lapselle — Keräyssumma tulee nousemaan yli 30 000 euroon

Keräysrahoilla hankituilla lahjakorteilla koteihin voidaan ostaa jouluruokaa ja pienet lahjatkin lapsille.

All over press

Joulukeräyksen ansiosta monessa lapsiperheessä syödään jouluruokaa ja voidaan avata pieni pakettikin.

Kotkalaisen Marko Pullin yhdessä Kotkan Pelastakaa Lapset ry:n kanssa järjestämä joulukeräys onnistui toivotulla tavalla ja kaikkiaan yli 250 lasta noin sadassa perheessä on vastaanottanut tai vielä saamassa apua keräyksestä. Lahjakorteilla koteihin voidaan ostaa jouluruokaa ja pienet lahjatkin lapsille.

— Keskiviikkona lahjoitustilin saldo oli huikeat 25 700 euroa ja muutama lahjoitus on vielä matkalla. Pääsemme todennäköisesti yli 30 000 euroon. Kokonaissumma on selvillä parin päivän päästä, iloitsee Pulli.

Kotkan Pelastakaa Lapset ry:n puheenjohtaja Arja Kokkonen on hänkin iloinen keräyksen tuloksesta.

— Ihmiset ajattelevat toisiaan ja olivat sydämellisellä mielellä mukana keräyksessä. Tulos on upea, varsinkin, kun ottaa huomioon, että aikaa oli vain kaksi viikkoa.

Apu tulee tarpeeseen

Kokkonen tietää, että monessa lapsiperheessä apu tulee tarpeeseen.

— Olemme saaneet viestejä jo apua saaneista perheistä ja niissä on kerrottu, miten paljon apua lahjakortista heille oli.

Kokkonen kertoo, että yhdistyksessä ollaan kiitollisia ja iloisia siitä, että Pulli halusi tehdä yhteistyötä juuri heidän yhdistyksensä kanssa.

— Hän on tehnyt valtavasti töitä asian eteen. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu, mutta apu on tärkeää tuli se mitä kautta tahansa.

Pullikin haluaa kiittää yhteistyökumppaniaan.

— Yhdistyksessä ihmiset tekevät paljon työtä vapaaehtoisvoimin ja vievät avun perille.

Pullin apuna keräystyössä toimi hänen vaimonsa Sanna. Ensi vuodesta Pulli ei uskalla sanoa vielä muuta, kuin että hyväntekeväisyystyötä hän haluaa jatkaa tavalla tai toisella.

Lahjoitustili on avoinna jouluaattoon saakka: Tilinro: FI13 5172 0220 2304 53, tilin omistaja: Kotkan Pelastakaa Lapset ry, viite: 8811.