Tilaajalle

”Ajattelin, että kunhan vain vähän kahvia keittelen” — Pyhtäälle kesällä avattu kyläkahvila Onni on ollut paljon suositumpi kuin yrittäjä uskalsi edes toivoa

Torstaisin on munkkipossu- ja lihapiirakkapäivä. Herkuille on jo varauslista. Marraskuun puolivälissä yritys laajentaa myös lounastarjoiluun.

Raimo Eerola

Tuija Mäkinen avasi Kyläkahvila Onnin Pyhtään kirkonkylään kesäkuussa. Yrityksen ensimmäiset kuukaudet ovat yllättäneet iloisesti.
Tuija Mäkinen avasi Kyläkahvila Onnin Pyhtään kirkonkylään kesäkuussa. Yrityksen ensimmäiset kuukaudet ovat yllättäneet iloisesti.

— Ajattelin, että kunhan vain vähän kahvia keittelen. Jotain 20 kahvia ja 10 pullaa päivässä.