Mikael Aalto teki jatkosopimuksen KTP-Basketin kanssa — ”Valmentajalle mieluinen ja fiksu pelaaja”

Kimmo Seppälä

Mikael Aalto jatkaa KTP:ssä ensi kaudellakin.

Mikael Aalto, 22, jatkaa KTP-Basketissa pelaamista ensi kaudellakin.

Aalto ei juuri pisteillä loista (tämän kauden keskiarvo 1,9), mutta sentteri on joukkueensa ykkönen plusmiinus-tilastossa. Vastuu on noussut kauden edetessä.

— Mikael on valmentajalle erittäin mieluinen pelaaja, sillä hän tekee jokaisen asian täysillä. Kyseessä on myös fiksu pelaaja, joka ymmärtää asiat joita häneltä halutaan, KTP-Basketin päävalmentaja Ray Ailus kehuu.

204-senttiseksi ilmoitettu, mutta todellisuudessa vielä jonkun sentin pidempi suomalaissentteri on todellinen harvinaisuus.

— Kyselyitä tuli liiga- ja divariseuroista, mutta halusin jäädä Kotkaan. Olen viihtynyt todella hyvin ja mielestäni nyt on parempi jäädä, kuin lähteä sopeutumaan muualle, Aalto sanoo.

KTP pelaa seuraavaksi huomenna keskiviikkona. Karhuvuoreen saapuu sarjakolmonen Kauhajoki.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat