Titta Halloran: "Tämä on kaupunki, jossa haluamme asua ja kasvattaa lapsemme" – Kotkalaisen tubettajaperheen Kotka-video keräsi kolmessa päivässä yli 28 000 katselukertaa, katso video!

Kotkan viestintäpäällikkö Mia Brunila toteaa, että Halloranit nostavat esiin asioita, joita kaupunkimarkkinoinnissa ei tavallisesti ymmärretä ottaa esille.

Raimo Eerola

Kotkan kaupunki tekee yhteistyötä paikallisen Ikilomalla-tubettajaperheen, Titta, Thomas ja Isla Halloranin kanssa. Arkistokuva.
Kotkan kaupunki tekee yhteistyötä paikallisen Ikilomalla-tubettajaperheen, Titta, Thomas ja Isla Halloranin kanssa. Arkistokuva.

Kotkan kaupunki tekee yhteistyötä paikallisen Ikilomalla-tubettajaperheen, Titta, Thomas ja Isla Halloranin kanssa.

Ensimmäinen yhteistyössä tehty video julkaistiin sunnuntaina 28. kesäkuuta ja se on kerännyt kolmessa päivässä jo yli 28 000 katselukertaa.

– Parasta yhteistyössä Titan ja Thomaksen kanssa on, että yhteistyö on aitoa emmekä me ole mitenkään ohjanneet mitä heidän tulisi sanoa. He nostavat hienosti esiin asioita, joita me emme normaalisti kaupunkimarkkinoinnissa edes tajuaisi ottaa esille, ja tekevät sen heille ominaisella tavalla, kuvailee Kotkan viestintäpäällikkö Mia Brunila.

"Sisällöissämme näkyy kotkalaisuus"

Videollaan Halloranit kertovat, miten he päätyivät asumaan juuri Kotkaan ja kehuvat muun muassa sitä, että Kotka sijaitsee lähellä Helsinkiä ja sitä, että asuminen Kotkassa on kohtuuhintaista.

– Meille yhteistyö Kotkan kaupungin kanssa tuntui alusta saakka erittäin luontevalta, koska viihdymme aidosti seudulla ja viikoittaisessa sisällössämme näkyy jo valmiiksi kotkalaisuus ja rakkaus Kotkaa kohtaan. Tämä on kaupunki, jossa haluamme asua ja kasvattaa lapsemme, kertoo Titta Halloran.

Halloranit ottavat tänään haltuunsa myös Kotkan kaupungin Instagram-kanavan, @kotkankaupunki, jossa he kertovat asumisesta Kotkassa ja työstään videotoimistoyrittäjinä ja sisällöntuottajina.

Katso ensimmäinen Kotka-video: